1 |
Szkolenia z bezpieczeństwa żywności
Odpowiednie produkowanie i sprzedaż żywności wymaga zastosowania konkretnych procedur, a te zawarte są między innymi w systemie HACCP, powstałym dla dobra konsumentów. Bezpieczeństwo żywności (szkolenia) obejmuje między innymi jego bezpieczne przechowywanie, pakowanie, a także obróbkę termiczną i stosowanie środków konserwujących. Wszystkie te elementy nie mogą być szkodliwe dla zdrowia konsumentów. Dbanie o bezpieczeństwo żywności (szkolenia) i pomoc producentom to specjalność zakładu HACCP Online, od kilkunastu lat realizującego swoje usługi na terenie Polski. Firma organizuje między innymi fachowe szkolenia, podczas których pracownicy dowiedzą się jak unikać niebezpiecznych sytuacji i jak postępować z pokarmami, które mają znaleźć się w obrocie. Takie szkolenia są istotne także dla właścicieli barów i obiektów gastronomicznych, gdyż ich również obowiązują normy zawarte w systemie HACCP. Firma pomaga w zdobyciu certyfikatów, a także w uzyskaniu niezbędnej dla prowadzenia działalności dokumentacji sanitarnej.
Adres www:
|
31 869 |
0 |
|